• Luni – Sambata: 8:00 – 16:00
 • +40 730 088 705
 • Panouri Polistiren

  panouri-polistiren-tbm-grupPanourile termoizolante OK ISOPANEL® sunt panouri de tip stratificat, avand fata interioara si cea exterioara realizate din tabla de otel laminat, galvanizata la cald si vopsita in baza poliesterica, cu miez de polistiren expandat EPS 70 ignifugat (clasa de combustibilitate C1).
  Este un produs cu rezistenta mecanica mare, asigura un factor de protectie termica foarte bun, nu se deformeaza si nu permite infiltrarea apei.
  Are densitate omogena datorita folosirii polistirenului, unul dintre cele mai bune materiale termo, fono si hidro izolante.
  Este mult mai usor decat materialele clasice, ceea ce denota ca poate fi manipulat, croit si montat foarte usor.
  Panoul sandwich este produs pe o linie continua computerizata, si poate fi debitat in lungimi de la 2ml la 16ml si cu grosimi cuprinse intre 40 si 200mm, conforme cu necesitatile clientului. Functie de destinatie, acestea sunt de 2 tipuri: pentru acoperis cu 4 cute trapezoidale longitudinale si, pentru perete nervurate longitudinal sau lise.
  La solicitarea clientului, panourile pot fi acoperite si cu folie de protectie de poliester slab adezivata, care sa asigure o protectie suplimentara a stratului de vopsea in cadrul proceselor de transport, manipulare, croire si montaj in vederea reducerii cantitatii de vopsea necesara rectificarii eventualelor zgarieturi ce pot apare in cadrul acestor procese.
  Este un material ecologic, polistirenul prin compozitia lui, nu aduce prejudicii mediului inconjurator sau sanatatii .

  Culorile:
  Culorile disponibile pentru panourile termoizolante sunt : RAL9002 – alb murdar, RAL9006 – argintiu, RAL5010 – albastru, RAL3011 – visiniu, RAL6020 – verde, RAL8012 – maro roscat, RAL8017 – maro ciocolata, la comanda putand fi executate si alte culori, functie de necesitatile clientului.

  Accesoriile:
  Accesoriile se gasesc in varianta standard: coama, subcoama, profile inchidere colturi si laterale, profile “Z” din acelasi tip de tabla si in aceleasi conditii de culoare ca si panourile OK ISOPANEL® , sau la comanda, dupa proiectul solicitantului. Accesoriile sunt confectionate la lungimea standard de 2ml, din tabla galvanizata sau galvanizata si vopsita in baza poliesterica, de grosime 0.50-0.60mm.

  Domeniile de utilizare:
  in constructii industriale (hale de productie, depozite, centrale termice, camere frigorifice), agrozootehnice (grajduri, crescatorii, ateliere de reparatii, depozite), social-culturale (sali de sport, patinoare, piscine, garajuri, birouri, locuinte pentru organizare santier).

  Avantajele folosirii panourilor termoizolante OK ISOPANEL® :
  Diminuarea cantitatii de otel sau beton armat din structura de rezistenta, micsorarea timpului de executie a constructiei, costuri reduse pentru mentinerea unui climat controlat, lipsa cheltuielilor de intretinere specifice constructiilor din materiale clasice;
  Menținerea pe termen lung a proprietatilor panourilor si implicit a constructiei din care fac parte: gradul de izolatie termica, fonica si hidrofuga, aspectul si culoarea, datorita calitatii superioare a materiei prime folosite.